sobota 20. února 2016

El Juramento


Původní název: El Juramento
Země původu: Kolumbie, Mexiko, USA
Rok výroby: 2008
Počet dílů: 104

Santiago de Landeros přijíždí do Miami, aby se setkal se svým bratrem Diegem na jeho ranči v Mexiku. Když dorazí na místo, zjistí, že jeho bratr spáchal sebevraždu kvůli ženě, která ho opustila, protože neměl peníze. Santiago se rozhodne najít tuto ženu a pomstít smrt svého bratra. Jediné, co ale ví, je, že její jméno začíná na A a že jeho bratr se s ní seznámil v domě rodiny Conde-Robles.
Santiago je pozván na večírek v sídle rodiny. Tam potkává Andreu a Alma Robles-Conde, příbuzné Teodora a Luisy Robles-Conde, majitelů velkého mexického hotelového řetězce a členy jedné z nejdůležitějších a nejbohatších rodin v celém městě.
Andrea a Alma jsou velmi rozdílné. Když si Alma uvědomí, že Santiago pátrá po minulosti a snaží se najít ženu, která zavinila smrt Diega, podaří se jí Santiaga oklamat a přesunout jeho pozornost na Andreu. Saniago si tak myslí, že našel vraha svého bratra. Rozhodne se jí pomstít, ale časem zjistí, že Andrea není tou ženou, která zabila jeho bratra. Zraněná Andrea se rozhodne odejít. Santiago se rozhodne o Andreu, do které se zamiloval, usilovat a požádat ji o odpuštění za všechno, co jí způsobil. Láska je silnější než nenávist a Andrea mu odpouští, ale když se zdá, že všechno začíná jít dobře a nikdo jejich lásce nebrání, objeví Sheila. Sheila je známá a slavná herečka a udělá cokoliv, aby zničila manželství Santiaga a Andrey a získala Santiaga pro sebe.
(překlad © ma-tlusta-valentyna.blogspot.cz )

Účinkující herci MGB:
Natalia Streignard (Andrea Robles-Conde)


Fotky:

Video: 1. díl, část první

Žádné komentáře:

Okomentovat